کتاب «اثر تقوا در کار فرهنگی» + دانلود
تقوا را می توان نظارت درونی انسان بر خود و خویشتن نگهداری دانست که همه ی ابعاد زندگی انسان؛ اعم از ابعاد فردی و اجتماعی را تحت تأثیر قرار می دهد.
در این کتاب موضوع تقوا از زوایای مختلف بررسی شده و آثار، نتایج، عوامل تقویت کننده و پیامدهای بی تقوایی از منظر فردی و اجتماعی بیان گردیده است. در انتها نیز موضوع تقوا و مباحث پیرامون آن در فعالیت های فرهنگی مورد بررسی قرار گرفته است.
نویسنده: حجت الاسلام سعید معمار منتظرین
--------------------------------------------------
سخن رهبری چاپ شده در ابتدای این کتاب:
در تمام مراحل زندگى يك جامعه و يك فرد، تقوا از ضروری ترين نيازهاست و در تمام دوران، دوران مبارزه و پيروزى، هنگام جهاد، هنگام سازندگى و در مراحل مختلف، براى جامعه ى دينى و ملت مسلمان، تقوا ضرورى است. امروز كه ما بعد از دوازده سال از پيروزى، تجربه هاى با ارزشى در اختيار داريم، راه را تا حدود زيادى شناخته ايم، هدف ها را در قالب مشخص و معينى تصوير كرده ايم و به سمت آن حركت مى كنيم، شايد بشود گفت كه بيشتر از هميشه، به تقوا احتياج داريم. تقوا چيست و چگونه مى شود در ابعاد مختلف زندگى، با تقوا بود؟ تقوا، عبارت است از اجتناب و پرهيز از خطا و گناه و اشتباه و آلودگى و ناپاكى و انحراف از راه و پيروى از هوس ها، و دل سپردن به خط مستقيم تكليف و وظيفه. در ميدان هاى مختلف، همه بايد با تقوا باشند تا موفق بشوند. تقوا، شرط توفيق در هر راهى است؛ مخصوص دين هم نيست؛ منتها تقواى دينى، روشن و واضح و شيرين و خوش عاقبت است.
خطبه های نماز جمعه ی تهران، 1369/11/19
- وبلاگ ziaossalehin.ir
- بازدید: 1030
- 2