طرز تهیه شیر بادام

تاریخ ارسال:س, 01/15/1396 - 16:38
طرز تهیه شیر بادام
حسنا فرنقی

مواد لازم :

◄مغز بادام خام ۵۰ گرم
◄عسل  ۳ قاشق غذاخوری
◄آب سرد ۳ لیوان

طرز تہیـه:

ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن، ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.
پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.

نکته:

◄افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.

خواص:

◄این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.
◄الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.
◄برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است
◄باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.
◄برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.
◄در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.

                     غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست           دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست

                                            ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐﻬ ஐ

منبـــع: سایت حکیم دکتر حسین روازاده  

دیدگاه‌ها

تصویر علی جمال دوست

ببخشید میشه خواص  شیرعسل رو تو سایتتون قرار بدین؟

تصویر ziaossalehin.ir

باسلام
إن شاءالله بزودی واحد طب سنتی سایت به درخواست شما رسیدگی می کنند...

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط