شاخصه‌ ی اصلی انقلاب اسلامی

تاریخ ارسال:س, 08/23/1396 - 22:44
انقلاب اسلامی ایران
استاد اصغر طاهرزاده؛

آنچه در جریانات اخیر ممکن است باز مورد غفلت قرار گیرد عدم توجه به ذات ضد قدسی غرب است و دشمنی هایی که از آن زاویه با جمهوری اسلامی می شود واینکه گمان کنیم می شود با غرب مصالحه کرد. و در عزم عبور از غرب که روح انقلاب اسلامی بر آن تا کید دارد سستی به خرج داده شود

بسم الله الرّحمن الرّحیم
 آنچه انقلاب اسلامی را از فرهنگ مدرنیته به صورت مبنایی جدا کرده است و می‌ توان گفت شاخصه‌ ی اصلی آن به حساب می‌ آید، توجه به حضور سنن غيبی در ظلمات آخرالزمان است. یعنی درست در فضایی که فرهنگ مدرنیته به همه‌ ی امکانات معنوی عالم پشت کرد و به واقع جهان را در ظلمات برد، امام خمینی«رضوان‌ الله‌ تعالی‌ ‌ علیه» نظرها را متوجه عوامل معنوی عالم نمودند و در عمل هم نقش آن عوامل را نشان دادند، از پیروزی انقلاب اسلامی بگیر که فرمودند: خدای مقلب القلوب، قلب مردم را متوجه انقلاب کرد، تا این که فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد. لذا جا دارد که عزیزان متوجه باشند اگر می‌ خواهند جوانان را از ظلمات آخرالزمان نجات دهند باید توجه آن‌ ها را به انقلاب اسلامي و جايگاه تاريخي آن جلب کنند، در آن صورت مطمئن باشید آن‌ ها را از ظلمات و يأس‌ ها و بي‌ بندوباري‌ ها نجات داده‌ اید.
اگر جوانان ما بشناسند چه واقعه‌ ای تحت عنوان انقلاب اسلامی در زير اين آسمان واقع شده است، نه دیگر تحت تأثیر تبلیغات غرب، منتظرند كه روزی انقلاب اسلامي شکست بخورد و نه اميدي دارند كه از طریقی غیر از انقلاب اسلامی امور جامعه سر و سامان بگیرد. اشکالاتی که در امور اجرائی هست، در زمان اميرالمؤمنين(علیه السلام) هم به شکل خاصِ مربوط به آن زمان وجود داشت. ولی آيا مي‌ شود ما جايگاه وجود مقدس اميرالمؤمنين(علیه السلام) را كه تاريخ را دارد تغذيه مي‌ كند ناديده بگيريم؟
ابتدا جهت اصلاح امور باید ظلمات فرهنگ مدرنیته شناخته شود و عقل دیگری که با «فضیلت» و «حکمت» همراه است جای آن را بگیرد، سپس در چنین فضایی آرام‌ آرام بستر رفع مشکلات فراهم می‌ گردد، چون بسیاری از مشکلات ریشه در غرب‌ زدگی ملت دارد، ولی اگر از عقل غربی عبور نکنیم و ظلمات دوران شناخته نشود هیچ مشکلی از ملت‌ ها رفع نمی‌ گردد. اين ظلمات، ظلماتي نيست كه با وصله و پينه‌ کردن، مشکلاتش را درست کرد زیرا اساس آن‌ که انقطاع از عالم قدس و معنویت است مشکل‌ آفرین است.مثل آن است که بخواهیم بدنی را که روح در آن نیست از گندیدن و متلاشی‌ شدن حفظ کنیم. مگر می‌ شود نظام اداری و کارمندان آن را بدون آن‌ که به نور انقلاب منور شوند با نصيحت و با دوربين مخفی‌ گذاشتن اصلاح کرد؟ مي‌ بينيد كه در کشورهای غربی این کارها را کردند و هیچ نتیجه‌ ای نگرفتند و هر روز شاهد سوء استفاده های بزرگ‌ تر از قبل هستند. مشكل ما از آن جا پیدا شد كه در دولت‌ های سازندگی و اصلاحات نگاه‌ ها از اصول انقلاب اسلامی منصرف شد و لذا فضیلت و حکمت که فقط با توجه به سنن الهی در جامعه نهادینه می‌ شوند مورد غفلت قرار گرفت و آرام‌ آرام از آنچه در ابتدای انقلاب و در فضای روحانی دفاع هشت‌ ساله به‌ دست آوردیم، فاصله گرفتیم و جامعه با بحران‌ هایی روبه‌ رو شد که به هیچ وجه فروافتادن در آن‌ ها شأن انقلاب اسلامی نبود، دیگر بحث از عدالت و معنویت در میان نبود، ذهن‌ ها به پیشرفت‌ هایی که از نوع پیشرفت غربی مشغول شد، در ادارات بحث حلال و حرام و نظر به شهادت و كربلا و اميرالمؤمنين(علیه السلام) جای خود را به اضافه‌ كار و مسافرت به خارج کشور و رفاه افراطی داد و عملاً مديريت مياني كشور - به‌ عنوان مدير نه به‌ عنوان شخص- از انقلاب و اهداف و ارزش‌ های آن جدا شد.
آنچه در جریانات اخیر ممکن است باز مورد غفلت قرار گیرد عدم توجه به ذات ضد قدسی غرب است و دشمنی هایی که از آن زاویه با جمهوری اسلامی می شود واینکه گمان کنیم می شود با غرب مصالحه کرد. و در عزم عبور از غرب که روح انقلاب اسلامی بر آن تا کید دارد سستی به خرج داده شود.
«والسلام عليكم و رحمة‌ الله و بركاته»

........................................................................
منبع: لب المیزان

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
لطفا پاسخ سوال را بنویسید.