شیرینی خواری و نوسان احساسی

تاریخ ارسال:پ, 04/22/1396 - 02:14
شیرینی خواری و نوسان احساسی
دکتر انوشیروانی

بسیاری از بیمارانی که دچار نوسانات خُلقی و احساسی هستند به شیرینی و فرآورده های حاوی شکر میل زیادی دارند. این تمایل، هیچ به نفع این بیماران نیست.
 مصرف بیش از حد شکر می تواند فرد را مستعدِ نوسان خُلقی  کند، زیرا هم ذخائر ویتامین B را کاهش می دهد و هم گیرنده های کروم را مسدود می کند.

ذخائر ویتامین B و گیرنده های کروم، به طور طبیعی به تعادل احساسی ما کمک می کنند.

مصرف زیاد شکر می تواند منجر به تندخویی، اضطراب، رفتارهای پرخاشگرانه و اوج و فرودهای روانی چشمگیر شود.

از سوی دیگر شواهد زیادی مبنی بر رابطه سلامت روده با سلامت مغز وجود دارد. سلامت روده وابسته به خوردن هر چه بیشتر غذاهای گیاهی با شاخص گلوکز پایین و پرهیز از شکر است.

شکر به رشد بیشتر باکتر ی های بد روده کمک  می کند، در حالی  که سبزیجات و غذاهای تخمیری، باکتری های مفید روده را تغذیه می کنند.
 

منبــــع : برگرفته از سخنان آقای دکتر انوشیروانی

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط