معرفی آیت الله مهدی احدی (زید عزه)

تاریخ ارسال:ش, 09/18/1396 - 16:53
آیت الله مهدی احدی

ایشان در سال 1367 با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (مدظله) آشنا می شوند. علاقه حضرت علامه جوادی آملی (مدظله) به معظم له به حدی است که ایشان را علامه احدی خطاب کردند. عشق الهی که در سینه ی حضرت استاد (زید عزه) بوجود آمده بود ایشان را آواره کوی دوست نمود

زندگی نامه:
حضرت آیت الله مهدی احدی (زید عزه) در سال 1382 هجری قمری در قریه درزی کلای بابل چشم به جهان گشودند. ایشان نوه پسری حضرت شیخ محمود احدی نژاد عالم وقت مازندران می باشند. معظم له از کودکی سیر و سلوک خویش را آغاز می کنند، طوری که در کودکی از «بی حجابی موجود در مازندران گله مند شده» و بعد ها رهسپار دیار قم می شوند. روحانی شدن ایشان هم قضیه شنیدنی دارد، معظم له فرمودند:
12 ساله که بودم، همراه با پدرم به مسجد جامع آمل پای منبر حضرت استاد علامه حسن زاده آملی رفتیم. در جایی از صحبت ایشان درباره مطلبی صحبت کردند که تن و بدن مرا لرزاند. ایشان درباره «سفر برزخی» سخن می گفتند. آن روز با اینکه متوجه نشدم سفر برزحی چیست، ولی شوق طلبه شدن و اشتیاق به سیر الهی را در بنده به وجود آورد.

آری؛ این چنین است. نفسی که از کودکی سختی عبادت را بر خود چشانده، این چنین در 12 سالگی با کلمه «سفر برزخی» زندگی اش دگرگون می شود. معظم له یک سال بعد یعنی در سن 13 سالگی با مشقت فراوان به قم می آیند و در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل می شوند. در سال 1354 با عارف صمدانی، حضرت آیت الله العظمی بهجت (قدس الله) آشنا می شوند و از انفاس قدسی ایشان بهره ها می گیرند.حضرت استاد از سال 1360 تحت تربیت سلوکی عارف کبیر حضرت آیت الله العظمی بهاءالدینی (قدس الله) قرار می گیرند. از دیگر اساتید معظم له در عرفان حضرت علامه حسن زاده آملی (مدظله العالی) (از سال 1363) و عارف الهی آقا فخر تهرانی (اعلی الله مقامه) می باشند، به طوری که ایشان به مدت 10 سال همدم و محرم سرّ حضرت استاد حاج آقا فخر تهرانی (اعلی الله مقامه) بوده اند. معظم له مدت ها هم از انفاس الهی جبل العرفان، حضرت شیخ جعفر آقا مجتهدی (قدس الله نفسه الزکیه) استفاده کرده اند. همچنین ایشان در سال 1367 با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (مدظله) آشنا می شوند. علاقه حضرت علامه جوادی آملی (مدظله) به معظم له به حدی است که ایشان را علامه احدی خطاب کردند. عشق الهی که در سینه ی حضرت استاد (زید عزه) بوجود آمده بود ایشان را آواره کوی دوست نمود. از قم، محضر آیت الله العظمی بهجت، تهران محضر استاد دولابی، تبریز محضر حضرت آیت الله العظمی میرزا علی اکبر مرندی، اصفهان محضر آیت الله العظمی مظاهری تا ...

اساتید:
ایشان جزء شاگردان خصوصی برخی از عرفا بوده اند، از جمله حضرات آیات: حسن زاده آملی، بهاءالدینی، بهجت و حضرت استاد آقا فخر تهرانی.
حضرت آیت الله حاج شیخ مهدی احدی (زید عزه) در فقه نیز در زمره شاگردان درس خارج فقهای بزرگ معاصر حضرات آیات مرحومین سید محمد رضا گلپایگانی، میرزا هاشم آملی، محمد تقی بهجت فومنی، و اساتید حیّ حضرات آیات وحید خراسانی و سید محمد شاهرودی بوده اند.
معظم له در فلسفه نیز از شاگردان حضرات آیات مرحوم محمد تقی جعفری، حسن زاده آملی، انصاری شیرازی و جوادی آملی بوده اند.
معظم له در حال حاضر در حوزه علمیه قم مشغول به تدریس خارج فقه و اصول می باشند که تقریرات خارج اصول معظم له به چاپ رسیده است. ایشان به دستور علامه جوادی آملی درس عرفانی در دفتر خویش شبهای 5 شنبه برگزار می نمایند که مورد توجه قشر زیادی از جوانان و طلاب است.
رفیقان سلوکی:
برخی رفقای سلوکی معظم له عبارت اند از : عارف صمدانی مرحوم حضرت استاد لطیفی (ره)، آیت الله ناصری، و حضرت آیت الله سلامتی (ساکن ارومیه).

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط